Balik kg/persediann bersalinb

Maaf boleh kongsi atau bg pendapat tak .. Sy due date 11/11 anak first .. Nak berpantang kt kg.. Sekarang ade kat kl. Tnggah pk masa yg sesuai untk balik kg . Selalu berape week ye .. Nak balik awal pk nk ulang alik klnk kt sane nnti cm mnyusahkan pula . Klink kat kg jauh skit. Kat sini yg dekat pon suami yg selalu hntrkan .. Sy agak trauma nak pergi sndri 😌 boleh bg pendapat x

6 Balas

Saya due 4/11.. now 31w.Tapi pertengahan sept ni da Balik kampung Sambung checkup sana. Risau terberanak awal Sbb baby first 35w da bersalin. Mana senang untuk awak Kalau bab klinik. Sbb saya Balik awal Anak Xda Sape jaga and suami bnyk outstation. G klinik pun drive sndri

2y ago

thanks sharing 🥰