mencegah lagi elok dri buat bodoh!

Maaf ayat kasar sikit..ibu2 klu boleh tlg limit kan keluar ye..lagi2 yg tgh megandung..anti body kita sgt2 la rendah..n mudah terkena sebarang penyakit..lagi2 penyakit berjangkit...dn kita antra org yg paling lbt nak pulih..bila terkena penyakit... semoga kita sentiasa di lindungi...ye..sentiasa jaga kebersihan basuh tgn guna mask n sinitizer...

mencegah lagi elok dri buat bodoh!
12 Balas

Haah lepas tu ticket flight murah2 pi korea pakattt pakatt manusia bawang nie pegi holiday. Langsung tak takot. Org melayu kita lak tu yg pegi org cina sume dh cancle flight. Yg diaowg terhegeh nk pegi jakunn tikcet murah. Klo ko sakit sorang2 xpe yg ni melibatkan nyawa sume org. Masih jugak tk sedar diri! Memang manusia jenis selfish.. Baik laa dok rumah tgh wktu virus merebak mcm ni. Adui laa pesanan untk yg kaki selfish tu.

4y ago

Betul kesihatan lbh diutamakan 😊

Mg kluarga kita dan ahli kluarga kita yg lain..dan juga shbt2 smua d jauhkn dr wabak pnykit ni..Allahuma aamiin...🤲🏻di sini sy sharekn ttg org yg kena covid..dan simptom yg d alami..jgn lupe slalu cuci tgn.. guna hand sanitizer dan mkn supplement vitamin c.. 😉✌may Allah alwyz bless us..aamiin

Takutnya . Skrg ni hnya duduk dirumah je sbb virus ni . Nak pergi cek up kat KK pon takut sbb ramai yg kne. Buku pon tak buka lg. Hmm semoga wabak ni cepat berakhir n kte semua dilindungi.

4y ago

Mahal tak buat buku kat swasta? Klau buat buku kt KK tp follow up swasta bole tak?

Sy mmg dr awal lg dok umah je..nak g memana pon tak berani..mmg risau..kalau klinik dan hospital je..

Risaunya.. semoga kita semua dilindungi Allah dr virus2 yg tk diingini.. InshaAllah

4y ago

Yeke.. semoga sis cepat sembuh ya..

Betul tu.amalkan vitamin c..utk kuatkan antibody jgk

InsyaAllah. Terima kasih atas ingatan Sis 😊

Saya mmg dok umah je jaga anak

In Shaa Allah ..aamiinn

Thanks for sharing!