Hari Tuberculosis Sedunia

Hi semua pengguna! Anda tahu apa itu Tuberculosis? Tuberculosis ni orang selalu panggil nama singkatan TB atau Batuk Kering. Di sini kami kongsikan sedikit info mengenai simptom dan pencegahan penyakit ini. Semoga kita boleh mencegah sebelum terkena. Untuk ketahui lebih lanjut, boleh baca artikel ini: https://my.theasianparent.com/penyakit-tibi/web-view

Hari Tuberculosis Sedunia
8 Balas

Alhamdulillah masa sekolah dulu pernah kena n sembuh .. Nak kne jaga dengan baik n kuarantinkan diri .. Hari² berulang ke klinik utk telan ubat berbijik² n cucuk bontot .. Serikkk 😣😣😣

Adik saya pernah kena tibi. Info yg bermanfaat 🤗💕

Dulu pernah kena, syukur sdh sembuh

👌🏻👍🏼

Tq for info

👌👍

👍