Positive Covid

assalamualaikum hi mommy semua. nak minta tolong doakan kesembuhan saya dari penyakit covid 19 yaa 🥹 semoga allah lindungi anak dlm kandungan saya dari segala penyakit.

1 Balas

Hi mommyy. Sy pun kena covid masa mengandung nak masuk 4 bulan tak silap. Sakit dia memang berat. Masa tu makan panadol je lah. Sakit urat lagi. Sy siap tampal salonpas ke apa masa tu sbb tak tau yg tak boleh letak. Tapi Alhamdulillah anak lahir sihat last sept. Awk kuat ya, stay hydrated, rehat byk2 and makan juga walaupun takde selera utk kesihatan awk and baby ya. Kena selalu positive kalau tak nanti lagi sakit. Jgn lupa inform kk kalau awk ada appt masa tempoh kuarantin utk reschedule. Take care, you will get through this!