Baby gerak 17w

Logik ke dah rasa gerak2 baby? first pregnant skrg bru 17w. Tkut ni gerak lain pulak

19 Balas

Logik sis..mcm rasa kena jentik mcm tu..sy pun dpt rasa dlm 17 weeks 🥰

2y ago

First preg ke sis? Sy first tu yg ragu2

Sy 18w dah rasa. Mcm gas/bubble pop gitu tapi makin hari makin kerap la

2y ago

Sy kerap rasa wktu baring, mmg rasa gerak tp dia mcm sikit2 gitu je, gas ke baby eh

logik sis. sye 14-15 minggu dah ada rasa baby "jentik" 🥰

2y ago

Boleh explain tak rasa tu sis🥹🥹 sy rasa sy kena jentik juga ni tp tak pasti tkut salah

saya pun dah gerak masa 17minggu lagi lagi perut saya ni kecik je .

2y ago

Baby bump nampak dah ke sis? Perut sy pun kcik🤭🤭

Ya logik tp kejap rasa, kejap xda. Nt 20w lg kerap dh rasa

bila scan nmpk baby aktif dkt dlm perut😅

Logik, saya 16week dah boleh rasa

Sy 19w xberapa nk rasa lagi😂😂

2y ago

Ikut perot kot.. kan hehe

Logikkk jeee