Pregnant atau tidak??

Line upt takde peningkatan dan kekal samar. test drp seminggu sblum delay priod.. smpai dah delay period 3hari line upt kekal samar.. pakai 1st responce naik 2 line.. pakai clearblue digital pun tulis pregnant 1-2.. so skrg confius.. kepala kekal pening2, breast pun kekal sntif n prut pun kadang2 kram.. siapa ada pengalaman mcm ni ye? #ingintahu #pleasehelp#seriusnanya

Pregnant atau tidak??
13 Balas

kalau confius p klinik atau beli clearblue pregnant test punya,sbb pakai tu jer boleh detect mngndung atau tak,sy dlu mcm sis,deria bau lain macam,breast sakit sngat bila tpegangg ke apa,perut rsa x selesa,smua simpton tu brlaku sblum haid,blum sbb sy sllu haid hujung bulan,28hb29hb mcm tu,tpi sy try cek 25hb mcm tu,sbb msa tu nak gawai kan,so untuk kpastian,beli upt smpai 2,jenama tu sy x psti,smua result +ve,xpuas ati juga,cek guna clearblue😂+ve juga,dlm clear blue bby dah 5week mcm tu,tpi bila scan,bby dah 7week,so ikut tarikh scan la,kalau sis was²,beli clearblue snng

2y ago

ya sis. smoga sis ada rezeki 🙏🏻

Kemungkinan chemical pregnancy/kandungan tak jadi .. tp blh try buat beta hcg d klinik pastu repeat beta hcg lagi lepas 48jam compare.. kalau normal pregnancy dia double bacaan

2y ago

ya sis i got chemical prgnacy.. sbb tiada progress line semakin pekat tapi sebaliknya makin samar..after delay period 5 hari sy pun turun darah period tapi sgugut yg sangat teruk

Tggu priod lewat dalam 10 hari baru test pakai clear blue. Kalau test pakai clear blue baru 1-2 mmg tk nampak kalau pakai test biasa . Byk sgt tu test nya huhu

Sis sy skrg mcm sis. Clearblue sy try 20hb tulis 1-2, harini 26hb masih 1-2 lg. Upt kekal samar. Sis mcm mana skrg?? Update pls

2y ago

sy chemical prgnacy sis.. sy turun darah hari ke 5 selepas delay period.. ikutkan pengalaman kalau betul kndungan tu mnjadi line tu akan semakin pekat dalam tempoh 2 ke 3 hari.. n line tu akan dpt positif sama terang kalau delay period sehari sekalipun.. n sy pun dtect pakai clearblue n result prgnant 1-2 jugak.. 1st responce juga detect dpt double line yg samar..

Sis check skali je. Dah positif jgn check2 dah sis. Buat kita jadi anxious je. 7 minggu nanti pegi scan doc

kalau masih confuse lagi, better buat pengesahan awal kehamilan di klinik.

2y ago

saya buat pengesahan di klinik swasta dulu. Doktor swasta kata saya ibu hamil berisiko, dia mintavsaya buka pink cepat. Saya call je KK bgtau apa doktor swasta bgtau, terus KK minta dtg keesokannya.

Pregnancy yg berjaya sebulan x period mesti dpt double line sama terang sis.

sy lewat 3hari terus cek...naik double line terang..😅😅..

x de rezeki sya.rumahtangga Sya hncur

pergy Jumpe doktor untuk mengesahkan