Pregnant atau tidak??

Line upt takde peningkatan dan kekal samar. test drp seminggu sblum delay priod.. smpai dah delay period 3hari line upt kekal samar.. pakai 1st responce naik 2 line.. pakai clearblue digital pun tulis pregnant 1-2.. so skrg confius.. kepala kekal pening2, breast pun kekal sntif n prut pun kadang2 kram.. siapa ada pengalaman mcm ni ye? #ingintahu #pleasehelp#seriusnanya

Pregnant atau tidak??
13 Balas

Kemungkinan chemical pregnancy/kandungan tak jadi .. tp blh try buat beta hcg d klinik pastu repeat beta hcg lagi lepas 48jam compare.. kalau normal pregnancy dia double bacaan

2y ago

ya sis i got chemical prgnacy.. sbb tiada progress line semakin pekat tapi sebaliknya makin samar..after delay period 5 hari sy pun turun darah period tapi sgugut yg sangat teruk