Pregnant atau tidak??

Line upt takde peningkatan dan kekal samar. test drp seminggu sblum delay priod.. smpai dah delay period 3hari line upt kekal samar.. pakai 1st responce naik 2 line.. pakai clearblue digital pun tulis pregnant 1-2.. so skrg confius.. kepala kekal pening2, breast pun kekal sntif n prut pun kadang2 kram.. siapa ada pengalaman mcm ni ye? #ingintahu #pleasehelp#seriusnanya

Pregnant atau tidak??
13 Balas

kalau confius p klinik atau beli clearblue pregnant test punya,sbb pakai tu jer boleh detect mngndung atau tak,sy dlu mcm sis,deria bau lain macam,breast sakit sngat bila tpegangg ke apa,perut rsa x selesa,smua simpton tu brlaku sblum haid,blum sbb sy sllu haid hujung bulan,28hb29hb mcm tu,tpi sy try cek 25hb mcm tu,sbb msa tu nak gawai kan,so untuk kpastian,beli upt smpai 2,jenama tu sy x psti,smua result +ve,xpuas ati juga,cek guna clearblue😂+ve juga,dlm clear blue bby dah 5week mcm tu,tpi bila scan,bby dah 7week,so ikut tarikh scan la,kalau sis was²,beli clearblue snng

2y ago

ya sis. smoga sis ada rezeki 🙏🏻