Pregnant atau tidak??

Line upt takde peningkatan dan kekal samar. test drp seminggu sblum delay priod.. smpai dah delay period 3hari line upt kekal samar.. pakai 1st responce naik 2 line.. pakai clearblue digital pun tulis pregnant 1-2.. so skrg confius.. kepala kekal pening2, breast pun kekal sntif n prut pun kadang2 kram.. siapa ada pengalaman mcm ni ye? #ingintahu #pleasehelp#seriusnanya

Pregnant atau tidak??
13 Balas

Sis sy skrg mcm sis. Clearblue sy try 20hb tulis 1-2, harini 26hb masih 1-2 lg. Upt kekal samar. Sis mcm mana skrg?? Update pls

2y ago

sy chemical prgnacy sis.. sy turun darah hari ke 5 selepas delay period.. ikutkan pengalaman kalau betul kndungan tu mnjadi line tu akan semakin pekat dalam tempoh 2 ke 3 hari.. n line tu akan dpt positif sama terang kalau delay period sehari sekalipun.. n sy pun dtect pakai clearblue n result prgnant 1-2 jugak.. 1st responce juga detect dpt double line yg samar..