Pregnant atau tak

Lewat period 3 hari and ada cramp kadang kadang. Am i preg? Kena g klinik atau tunggu dulu?

Pregnant atau tak
13 Balas

+ . tahniah . pergi 7w keatas okay . kalau bru bru ni biasa nmpk / tak nmpk je . jd nt kita strss tak nmpk . mcm sy ritu 4w6d kantung kecik . 6w6d alhamdulillah nmpk janin & heartbeat . 7w5d nmpk dah jelas janin tu . . mmg akn rasa cramp sikit , sy smpai skit pinggang awal awal pregnant . bykkn rehat , mkn makanan berkhasiat .