Perancangan

Hai saya nak tanya saya dah 3 hari lewat period bulan ni selalu nya saya akan period tarikh 19-21 hb sampai skang still tak period and saya selalu rasa tak selesa kat bahagian rahim macam ada benda kadang tu cramp kadang tu rasa tak selesa , saya taknak check upt dulu sebab selalu saya period awal sebelom kawan saya so saya ingat nak tunggu sampai kawan saya period baru saya check , tapi kat sini saya cuma nak tahu ada ke yang penah macam saya rasa tak selesa kat rahim dan cramp ? Bole tahu tak kenapa ? 😕

1 Balas

Banyak kemungkinan tu.. rahim cramp sama ada PMS / tanda awal hamil / apa2 yg berkaitan dgn rahim atau organ sekelilingnya. . So, kalau awak x nak buat upt, tunggulah 14 hari lewat haid ye,baru buat upt.

2y ago

🌻