minum air gula...

Lepas minum air gula..9.27.. I jaga makan.. Tak minum manis,nasi kurang mkn.. minum air masak banyak...tapi sangkut juga... Ari ahad ni kena buat BSP.. ???.. siapa yg mcm saya....

1 Balas

Mcm sy la sis, time pose mnm gule, result kuar lps raya, kntoi sgkut 9. Nie lps bsp pertama, doc soh jaga2, mmg kne elak sume yg blh naikkn gule, mggu dpn jmpa pemakanan pulak🥴

5y ago

Ahaaaaa, redho je la, silap sy jgk time pose mnm berice n manis ckt, yg pntyer 1 hari ulang alik amik drh. Nsbaik dpn rumah je