Rezeki Datang Lagi

Lepas 3 tahun mengandung lagi, mmg betul tak bersedia rasa lemau dalam usia mcm ni nak layan mual setiap masa. Emosi jadi terganggu, makan mampu tgk tiap kalai nak makan tiap kali tu rasa nak muntah. Suami pulak risau bila kita tak makan adakala boleh jadi gaduh. Saya cakap bukan tak nak makan tapi tekak Ya Allah mcm rasa semua makanan yg ada tak boleh nak telan. Tidur pun selalu lewat jadi letih pada esok harinya. Ada ke yg mcm saya?

Rezeki Datang Lagi
7 Balas

Sama lah sy usia dh 38 ada rezeki prgnt yg ke 7 skrg dh 2 bln ..Ye sy pun mcm awk juga tubuh rs x mampu je tp Allah maha mengetahui Dia tahu kita mampu insyallah tp masa dpt th mmg naik 2 line tu menangis sgt2 sbb yelah sbb hati kata tak mau dan mcm perasaan lah alhamdulillah sy belajar redha doa supaya kuat hadapi spjg prgnt kalu awk x lalu makan awk minum tea lemon halia nnt ADa selera sikit2 sama lah sy hadapi mcm awk makan x lalu tp jgn biar perut kosong tau

1y ago

Sama sama sis 🤭