lenggang perut anak pertama (nenek suruh buat)

Lengang perut untuk anak pertama..enth betul atau tak ejaan saya..maaf ya saya pun xpasti tempat korang paggil apa..tradisi ni seperti berurut mudah bersalin dan betulkan kedudukan baby dalam perut..serta ade buat majlis doa selamat dan knduri makan makan..adakah lenggang perut ni seperti berurut takpe ke dibuat atau ade effect apa apa..sbb nenek suruh buat

9 Balas

Untuk berurut perut spya kdudukan btul x sarankn lah. Tkut tali pusat berbelit dgn bby. Sy cicik bidan kg, even nenek sy boleh buatkn pon. Sy x brni nk amik risiko