Posisi Baring

Betul ke kalau selalu baring melentang instead mengiring ke kanan baby mudah lemas dalam perut? kadang kurang selesa kalau always baring mengiring, tambah skrg selalu sakit belakang.. #firstbaby

1 Balas

sy skrg dh 34w baring terlentang tak selesa sbb rasa berat kt perut tu makin menekan. yela baby dh hampir 2kg mmg rasa tak selesa. so yg paling selesa mengiring jela. tp kdg2 lenguh jgk bila tido mengiring sebelah sblm pusing sebelah lg.