boleh percaya tak kasi kunci rumah dekat anak anak waktu berusia 7 tahun?

Lebih lebih lagi kalau anak balik sekolah 6 .30.. mak dia habis kerja sampai rumah 7 petang ? Macam mana mommies semua handle ni ??

4 Balas

Takut dia main main then hilangkan pula kunci tu

5y ago

Tu la.. satu lagi risau kasi kunci awal awal. Kadang kadang nak buat rumah kecil letak depan rumah. Suruh dia tunggu mak ayah balik sekejap. Nak hantar nursery pun cam payah gak. Sebab mak dia sekali sekala je keluar rumah balik lambat. Bukan hari hari 😭😭😭