Pantang sendiri

Mommies yang berpantang sendiri. Raise your hand. Saya mommy to be, hujung bulan 7 nie jangka bersalin. Saya ingt nak berpantang 2 minggu je dekat rumah mak sendiri, selebihnya dekat rumah sendiri.. Tau dah orang tua nie, kalau kita berpantang macam² x boleh. Saya tahu tu untuk kebaikan kita. Tp, x berapa selesa walaupun dgn mak sendiri. Help me pliss.. Mcm mana mommies yg berpantang sendiri nie handle..

2 Balas

Saya pantang sendiri. Takde hire CL pun, cuma dah sesiap order masakan panas untuk 2 minggu. Saya stress berpantang dengan orang lain. Utamakan mental health sendiri.

1y ago

Kalau yakin boleh sendiri, bagitau suami. Sis kena tegas. Orang kata kita boleh meroyan kalau sorang², tapi saya pulak meroyan bila pantang dengan orang lain, banyak sangat pantang larang mengarut. Moga dipermudahkan sis.

saya pantang sendiri..kene kuatkan hati

1y ago

mak saya ckp dia risau kalau saya stress ddk rumah sensorg boleh meroyan.. sedangkan dia x tau, ddk rumah dialah yg boleh buatkn saya meroyan. sbb mulut adik beradik..