tanda tanda bersalin?

Lately nie sehari sekali akan datang sakit tapi tak kerap la dan tak kuat sangat mcm kne gigit semut je tapi sehari sekali je benda tu ada en 2 3 hari nie ade keluar air jernih kat bawah tapi tak banyak rasa la jgak air tu keluar sbb hangat kan tuh tanda tanda bersalin ke acane? Sebab ingat kalau dh sakit teruk baru nak gi hospital btw dah 38 week 🙂baby first

2 Balas

contraction kot tu... 😊 semoga di permudahkan urusan bersalin

contraction le tu