Rasa senggugut

Hi mommies, kalau rasa mcm senggugut tu tanda dh nak bersalin ke? Skrg 39w3d.. dia dtg sakit tu dalam sejam dua sekali sakit tapi tak lama sakitnya. Kena gi hospital ke ya? First mom so taktau 😌

4 Balas

saya pun mcm tu...mula2 sejam dua..nanti 5minit sekali..waktu saya pergi hospital dia suruh balik...tapi agak makin sakit saya pergi hospital semula..dan cek bukaan dh 3cm

1y ago

alhamdulillah

Dah boleh pergi hospital dah sis, klu mcm sya ,anak first tuh tanda bersalin dah.

1y ago

Alhamdulillah

Ada je tak rasa contraction tapi bila nurse cek ia contraction.

sama... dia rasa mcm tajam ii kat bawah