Bukaan 2cm dah 2 hari

Salam mommy, sy dah buka 2cm dah 2 hari , contraction ada sikit2 n tak menentu . Tanda darah pun dah keluar tapi rasa sakit masih tak menentu . Doc ckp kalau dah rasa sakit sangat bru ke hospital semula. Ada yg macam sy ke? Sebelum ni bila dh 2cm tak pernah tggu berhari hari . Sehari je terus bersalin . Ada tips ke? Boleh ke bersama dgn suami klu dah keluar tanda darah tu .

1 Balas

Boleh bersama suami since semen adalah natural inducer. Doc sendiri explain pd saya. Tapi berpada2 la.