kepastian pregnent atau tidak

1/3 - 4/3 tarikh saya period .. last saya bersama suami 19/3 .. lepastu saya tk sedap badan saya test upt pada 29/3 dan 30/3 .. naik double line (samar2) .. selang tiga hari , masatu 2/4 saya test lg upt tp keputusannye -ve .. terkejut saya !! saya keliru sama ada saya pregnent atau tidak yee .. pada hari yg sama 2/4 tu belah ptg saya keluar darah (period) .. smpai harini 4/4 .. persoalan saya pernah terjdik tak ibu2 pregnent selepas period tu ? walaupun keputusan dh tunjuk -ve #seriusnanya #pregnancy

1 Balas

.maaf puan sy kurang psti ttg ini ...better puan g klnik jmpe pakar sakit puan buat fully medical chckup..tu sebaik baiknya