Clear Blue

Hai..slmt ptg. Nk tnye la..knp ye dia kluar gmbar buku. Sb sblm guna tgk utube dulu.. Bila test upt hcg dia 2line 3x test.. Bila cek kt klinik dokto ckp xd kantung.bila upt kt klinik pn naik 2 line.. ad ssp thu x.

Clear Blue
3 Balas

oke puan saya jawab ya clearblue ni majoriti kalau keluar buku sebab kandungan dah lebih dari 7minggu ..atau sebab hormon hcg puan sangat tinggi sebab tu keluar buku..saya pernah macam ni dulu ..puan boleh buka upt ni untuk tengok strip line kat dalam tu kalau terang tu positif dari clearblue ..kalau error dia tulis error .. kadang sebab expired atau salah guna boleh jadi camni

2y ago

puan dah angkat ke strip tu dan tengok belakang tu😅sebab results dia belakang tu ..strip kena angkat

Ni error ni..cuba baca kt kertas tu ada ckp knp eror..mayb cara pegang salah ke, air kencing terlebih ke

Error