Hai assalammualaikum, sy nak minta pendapat semua. sy nie baru 3 bulan hamil, boleh ke sy mengemas rumah & mengemop

lantai dan sebagainya? minta pendapat dari kawan2 apps nie yer. dalam masa yg sama sy risau kandungan sy. tq semua! 😘

2 Balas

ikut nasihat dr sis . ada orang ada risiko , so kena bed rest . ada orang cergas sihat tiada alahan siap boleh puasa , dia steady je mengemas rumah . ikut kemampuan sis and ikut nasihat dr ya

atas diri masing masing. ada yang okay buat semua tu ada yang tk okay.