Sy Effa

Assalamualaikum dan hai. Sy hamil 20 minggu tapi sy tak rasa lagi baby gerak kenapa ye? Sy rasa macam bubble angin angin je. Confused pulak sy. Nie Anak yg kedua. Anak 1st 5 tahun. Sy btl btl risau pulak. Ada tak ibu ibu pernah alami macam sy. Share pendapat. Tq

1 Balas

Jgn risau.. awl2 pun sya rasa mcm kena jentik slow2 dri dlam..pastu sya perasan kalau minum manis baby aktif dlm perut. lpas dah 28w mmng trasa pergerakan tu.. no wonder lah start 28 kena kira gerak...