Assalamualaikum sy nk tny kalau macam saya nie apa yek???sy keliru...sy nk minta pendapat sis dlm ni

13 Balas

da lewat period ke ?? macam saya lewat jugak .. saya mula² cuba mmg 1 line .. saya simpan .. esoknya tergerak hati nk tgok .. 2line tapi kabur .. tggu lagi seminggu .. baru scan balik .. alhamdulillahh pekat 2 line

Sis, masa beli upt mesti ada guideline mcm mana nk tgk result kan. Sy nmpk 1line je bermakna negatif. Kalau sis masih belum period, bole cuba lg test upt minggu depan 😊

negatif...kalau positif dia akan keluar 2 line warna merah.maksudnya awak memgandung

Negatif sis. Kalau dh delay period cuba tunggu lagi 2,3hari then repeat test

tgu seminggu dua lg, kalau xde bleeding (menses), kena jumpa Dr.

boleh baca label pada plastic atau kotak upt..

negative ni sis .tnggu lg seminggu mcmtu .

xpe sis...tggu lg smggu try test lg..

-ve... Klu double line baru +ve

negatif , x ngandung