Pembedahan. Pernahkah anda melakukan pembedahan dalam hidup anda?
Voice your Opinion
Ya, komen di bawah jenis pembedahan.
Tidak

2984 respon

192 Balas

fibroid thn feb 2019... next year insyaAllah czer utk ank ke3. Moga Allah permudahkan

dekat sulit tue . coz darah beku tak keluar after bersalin and bengkak lpas jahit..

penah..buang ketumbuhan dekat ovari sbb bleeding..dgn bersalin czer #TAPSupermoms

1st emgcy czer. pi check trs stolak labrroom. ketar dari atas smpai kaki ,

laparoscopy tahun 2018 ectopic pregnancy casear may 2020 ivf pregnancy

Emergency Ceazer sebab dah effect kat jantung baby sbb Ibumama demam😢

Ya, pembedahan angin pasang masa kecil #TAPsupermoms #TAPactiveusers

pbedahan masa bersalin pbedahan masuk besi pth kaki #TAPSupermoms

ank prtma and ank ke 3 emergncy czer sbb tknan drh sgt high,

kemalangan dan telah membuat pembedahan Di bhagian jari kaki