Pembedahan. Pernahkah anda melakukan pembedahan dalam hidup anda?
Voice your Opinion
Ya, komen di bawah jenis pembedahan.
Tidak

2963 respon

189 Balas

November 2000 minor surgery tebuk paru-paru untuk buang fluid dekat dalam di sebabkan pneumonia March 2013 masa pregnant 28 weeks operation appendix, selang 4 jam ja selepas selesai operate appendix emergency czer sbb pendarahan kesan dari bius jadi terpaksa bersalin waktu kandungan 28 weeks... 2015 operation pergelangan tangan sebab ada ganglion cyst October 2020 yang terbaru emergency czer sekali lagi fetal distress

minor surgery... Di bahagian pergelangan tangan sbb accodent motor.. and kat bahagian pergelangan tgn tu berlubang n nampak nadi berdenyut. dorg nak keluarkan batu jalan and also bersihkan trim semula kulit tepi yg tersangat tu.. kejadian 10 tahun lepas.. parut nya masih kekal smp skrg dan smp bila2.

Bru sje 12/11 emrgcny czer sb doc ckp trlalau lama X bernk 13 thun jdi jln xbuka jntung. Bby jdi lemah.. so kna selmt kn bby.. dugaan lps tu sy tumph drh bnyk.. rsa serik jgk sb dpt thu sy ada animea gara2 kehilng bnyk darh😢

first time emerg czer plus btl lepas lahirkan anak no 3 last year. Sakit teramat sgt, tapi alhamdulillah now dah 1 thn 2 bln. Kena jga betul2 luka n mkn.

Sy cuma opration tapak kaki je sbb tertusuk jarum smpi ke tulang.. Msa nk cbut jarum patah tpacak. Maka kena toreh smpi blubang la kejap tapak kaki sy..

pembedahan tulang. masukkan besi kat betis paha and skru2 . eksiden hari raya kedua 2017 . eksiden langgar lari

kali pertama czer baby songsang... kali kedua jalan xbukak ( emergency czer ) kali ketiga czer dan btl skali...

emergency czer,jalan x bukak,baby dah poo poo dlm perut,graf baby dah makin menurun,air ketumban dah pecah

Pembedahan buka jahit baru.. Cari punca dari sini kuar darah yg bnyk.. Selepas melahirkan😔....

fibroid thn feb 2019... next year insyaAllah czer utk ank ke3. Moga Allah permudahkan