Hamil 30weeks memang selalu mengantuk? Ada yg sma ke ngan sy?

Lagi2 klau lepas srpn n mkn tghri mesti mgantuk lepas buat kje rumh n tdo...dpt tdo siang sejam lbh ok ke

1 Balas

Sama mcm saya, masuk 30w ke atas sy jd kerap tidur siang. Kadang sejam dua, kadang terlajak sampai 3 jam. Badan jadi lemah sgt mungkin sbb baby dh makin besar (tkde kaitan kot 😂). Skrg dh menunggu masa utk bersalin sbb ketuban dah leaking.

2y ago

Kira tggu Ari ke nk bslin nie? sma la sy awk..kdg tdo smpi 3jam..ya bdn cm lemah..moga dipermudahkan urusan awk bersalin ya..