X tdo pda wktu siang

Salam nk tnye.bley ke beby x tdo pda wktu siang.ank sye da 1y9m. Pengasuh sye slalu x tdo kn ank sye pda wktu siang.sb smbil jge ank sye smbil dye buat kje siang taugeh.nk tnye ibu2 dan akak2 bley ke beby x tdo pda wktu siang or ptng.ank umr 1y9m. Thankz

1 Balas

Pertama sekali, perlu ingat semua kanak-kanak berbeza. Namun bagi kanak-kanak usia 1 hingga 3 tahun, mereka memerlukan tidur siang antara 1-3 jam. Ada sesetengah bayi usia macam anak awak mungkin tidur siang dua kali. Usia mereka memerlukan tidur sebanyak 12-14 jam sehari termasuk tidur siang.