Jumlah Susu Yang Diperlukan Untuk Newborn!

Laa besar tu je perut bayi baru lahir... Ibu jangan cepat rasa down kerana susu badan anda terlalu sedikit, sebenarnya ia mencukupi buat bayi! Kalau cara doktor atau nurse, dia akan kata perut bayi ni macam besar jari-jari kita mengikut bulan. Ibu-ibu tahu tak tentang ini?

Jumlah Susu Yang Diperlukan Untuk Newborn!
4 Balas

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 menjawab persoalan berapa banyak susu yang diperlukan oleh anak start dari newborn

banyakkan makan kurma dan air putih. kurma merupakan salah satu booster susu kluar bnyak.

tahu... bulan2 seterusnya, macamana pula?

2y ago

Mmg kena perah smpai habis kosong ke Kak lepas baby mnysu? Sebba baby saya x kuat susu.

👍