nk tanyaaa

kt sini spe czer?

15 Balas

Saya.baru je czer setahun 10 bulan nih.melekat plak yg kedua .34 weeks.😂

5y ago

Kat bilik operate mmg xde bantal sis. tapi yg best Nye bila tengah operate,boleh tengok dri cermin atas kepala.tpi xlah nmpak sangat.kabur je.dengar suasana nurse n doktor tengah kluar Kan baby.1st time merasa suasana cm tu.dok n nurse Pon baik2.siap urut2 bdan n kepala msa tengah operate.sembang2 bagi relax.

2005 Emergency cesarean 2009 Emergency cesarean 2014 Planned cesarean

🙋 1st czer dec 2016, 2nd czer may 2019

Prh czer thn 2010.... Allah jer th sakitnya

🙋1st bby 2013 2nd bby 2018 normal

Sy czer sb baby besar. Lahir 4.1kg

🙋 emergency czer baby first

Sya . 29hb ogos hri tu ..

Sya czer. Ade pe tu??

Sy, emergency ceaser