Czer sbp bby songsang

Spe ada pengalaman czer sbp bby songsang? Cuba cite sikit,nk hilang debar

1 Balas

sy emergency csec sbb jln stuck 5cm, air ketuban dh kering. dari LR siap2 sign consent form, pasang tiub kencing, berdesup misi tolak katil pergi OT. dkt luar bilik OT pakar bius akn terangkan prosedur, then bila dh ready mereka akn cucuk epidural so nanti dktr pakar bius akn tanya ada rasa kebas . if ok baru wayar2 dan ubat2 lain dipasang. no worries dktr bius akn ada dgn kita. Sy siap sembang2 dgn dktr sbb nk tgu bby keluar. nti dktr akn notify kita yg bby nk keluar, uri nk keluar. dh settle tu baru la rasa mengantuk yg amat, mamai2 sy ucap terima kasih kt semua yg ada kat OT tu.

12mo ago

czer mmg time separa sedar ye sis.. sbb sy pn baby breech.. skrg 36w.. sy ada gdm plak tu.. takut sbb ank yg lain smua normal.. takut dia lain mcm kali nie..