beranak czer

ade spe kt sini dh beranak czer x..sy bby breech mungkin akn serah dri nnti..

2 Balas

saya anak 1st e-ceaser induce 2x bukaan hanya 2cm dan fetal distress .. syukur Alhamdullillah semuanya berjalan dengan lancar 🤲 baby girl keluar jam 8.58pm berat 2.44kg .. sekarang umur anak dah 2y3m

saya

2y ago

saya tak plan pun czer. dtg nak checkup tetibe dpt tau fetal distress. masuk labour room dpt spinal anaesthesia. lepas tu saya ada rasa sakit sikit, doktor bagi full anaesth. terus saya tak sedar apa, tau tau baby dah keluar lepas stgh jam saya masuk LR. Alhamdulillah semua ok. luka pun sembuh dah ☺️