Please yang dh brsalin tu bagitahu sya brpa kos untuk bersalin di kerajaan, bersalin normal our cser

Kos bersalin ?

62 Balas

Hospital gov melaka, bersalin normal rm70 shj termasuk ubat. Wad 2nd class.

Saya bersalin normal on Jan 2024 rm 36 je haha kemain standby ratus2 🤭

boleh rujuk ni awak , saya dpt dr tiktok org yg ada pengalaman bersalin hosp gov

2mo ago

Bagi nama hospital sekali sis.

itu hari saya czer , HDU 3 hari , wad biasa 4 hari , bayaran baru rm260

Saya bersalin dkt hospital selayang 3 hari 2 malam RM63 je bil hospital

saya bersalin hospital tengku ampuan rahimah klang kos Rm 76 utk 3 hari

saya 18.5.24 bsalin emergncy czer hosp kerajaan byr rm164. 2hari 1mlm.

Ye la nk tahu jga berapa kos klau bersalin d hospital kerajaan

Macam saya czer tak silap saya kena rm 500 lebih macam tu kot.

tempat saya kalau normal di hospital kerajaan 90ringgit jer