kos bersalin

Berape kos bersalin utk hospital kerajaan ? Normal Czer

14 Balas

Kmrin sya discharge byr rm68 sja (normal).. Admit wad 10hb sbb air ketuban kurang dan baby suda matang ddlm. So sy kira mau kena induce 11hb tp x jadi sbb mlm 10hb tu sakit contraction pastu bedarah .. Syukur pkul 9.05 pagi pada 11/9/19 sy slamat mlahirkan bby boy 3.24kg ..

5y ago

38weeks2days..

Mase 2018 bersalin ade request bius ngn cucuk tahan sakit.. bius 2 x mase nk jahit sbb koyak byk.. kene dlm rm68 kat gv.. sblum ni x requeat ape2 kene rm30 je...

Anak 1st saya induce. Ubat induce, ubat drip drh tinggi & 3 mlm admit RM280, Kerajaan. Anak 2nd & 3rd, bersalin normal bil x sampai RM40, Kerajaan.

Normal around rm20++ je. Kalau czer pn xsampai rm100. Tp kalau lama kene tahan kt wad tgi sikit kos dia. Tp xd la semahal swasta

x smpai 100 pun sis..kdg x lepas 50 pun..tgk berape hri sis dduk dan wad kelas brpa

5y ago

👍

Normal 2hari 1 malam rm45.bilik 3class 6org ada aircond

5y ago

Yelh .. Nti sy tny kt kk .. Tq sis

Agreed... government hospitals are usually below RM50 or RM60.

mcm sye czer + 8 hari wad = RM327

Normal bwh RM50. Ceaser RM150-200 Kerajaan

Normal x sampai pun Rm50,Czer Rm100++