kos bersalin

Hello sy mw tnya brpa kos brsalin klw di hospital krjaan?

6 Balas

Masa saya pregnant anak pertama tahun 2017, kos semua total RM 70 saja bil nya. Tu pun sebab lahir normal & baby takde sebarang komplikasi. Stay in 2days 1night. Kat HSA, alhamdulilah, semua smooth & nurse baik semua nya. Mudah2an second baby ni,pun di permudahkan lahir nanti.

sy bersalin normal kat satu drpd hospital di sarawak, sy warded 6hari 5malam..bayaran saya semua cuma RM57 je..murah sis..jgn risau..kalau ceaser mcm kwn sy punya dia warded 3hari 2malam bayaran RM127...tengok la sis bersalin normal ke ceaser...ceaser mahal sikit

Sy dkk dkt hosptl dkt 1minggu n bersalin czer,total koss RM 130 je sis..padhal dkk wad kelas 2 sbb wad biasa full 🤭..Jgn risau laa klau hosptl kerajaan hrga still mampu milik 😘

Murah sis tak sampai rm100 kalau normal, kalau ceaser rm150 kebawah tengok berapa hari awk duduk ward p

Murah je. Xsmpai rm50 pun, sy dlu termasuk baby kne tahan wad 2malam sbb kuning tinggi ☺

kos saya brsalin dkt hospital temerloh utk 1day,, RM 13jee...