jantina baby

Korang nak tanye selalu gender baby nampak masa bape weeks ek??

9 Balas

20wik n above xslh sy..details scan ms 18wik smpai 22 or 23 wik dh blh buat dh... Btl2 jelas ada doc tu kata dlm 20 wik..sbb kekdg ada yg dtg ms 18 dia mcm xnmpk sgt..wallahualam.pape pn depend.pd prgrss pembesaran bby cmne dlm kndungan kita..sbb stiap mommies kandungan bbynye size n tumbesaran adalah brbeza 😉

Depends.. ade baby malu2.. ndk kasi tgk jantina dia.. hehe.. as for me on 24 weeks baru i tahu jantina baby i..

Saya masa 21 weeks.. baby kangkang besar dia bagi tngk.. sebelum scan makan aiskrim, pujuk2 dulu.. mmg dia bangun 🤭

4y ago

Hehehe sama lh babynya kangkang bgi parents dia tgok... Sya lpas mkn nasi dgn ayam goreng en.suami berbisik dkt baby dlm perut nk gi scan tu yg baik je dia bgi tgok kak... Ank mnja papa dia....

Biasanya 18w ke atas. Tapi ada yg boleh je nampak dari awal kalau baby bagi kerjasama.

Saya 28w baru g check gender . Hehe

Selalunya 6 bulan tu baru jelas

20week keats

20w

17 week