12 minggu baby dah boleh rasa baby gerak ke?

Korang dah start rasa baby gerak ke mengandung 12minggu ni?

5 Balas

Saya 17 weeks lebih tapi belum rasa jugak… Doc kata depends badan masing2… Paling awal 18 weeks , kebanyakkan nya 20 weeks baru betul2 rasa…

sya mula rasa gerak lembut 15 mggu ni dah kaut rasa nya tendang 24 mggu dah baby kuat rasa best rasa tendang

Awal lagi tu. Paling awal dalam 16w keatas boleh start rasa ikut kepada badan masing masing jugak

ank pertama 20w bru rsa,skrg prgnant ank kedua 18w dh rsa baby gerak...

Belum sis. Sy start rasa bubble pop dlm perut masa 16w.