12 Weeks baby dah rasa pergerakan ke?

Nak tau, ada tak ibu2 yang dah dpt rasa baby gerak waktu 12 weeks??

11 Balas

12 minggu masih berenang2 dlm perut😅 ruang baby pun masih besar jd x rasa sgt. Baby mmg dh gerak dr awal tp kita blm rasa.Nnti 18 minggu ke atas ada rasa ombak beralun kt perut😁 saya 18 minggu bru rasa ombak2😆

ad jer.. mcm sy😅 12 w dh rasa.. nurse pom confirmkn mmg baby gerak.. nurse ckap awl sgt baby gerak.. 16w baby gerak smpai nampak dkt perut.. suami pom bleh rasa.. pndai tendang dh.. masa 9w susu pom dh kluar..

Baby dah start gerak sebenarnya tapi kecik sangat lagi masih belum rasa dia gerak-gerak. Saya first preggy 18 minggu baru rasa gerakan halus. Sah makin banyak minggu makin terasa gerakan baby 😄

Ada yg dh rasa. Kawan sy 12w dh rasa. Mungkin sebab dia kurus. Sy badan besar 18w pun belum rasa 🤭 teringin nk rasa

sye start rasa 13w. tu pon rse sakit dri dlm jee. geli2. rse mcm bubbling jeee.

sy baby sulung stat rsa 20w,skrg hamil ank kedua 7bulan dh...stat rsa pgrkan baby masa 18w...

Saya 14 week belum rasa..mungkin sebab Saya gemuk..atau Saya Tak perasaan sebab firstmom

2y ago

tapi bila tengok perut dia macam denyut2 itu kuat Dan perut gerak kuat

sy 14weeks ada rasa, tp sejak 15weeks da tkde rasa.. harini 16weeks pun tkde rasa jgk

blom lg.. dr kata mgkin 20 weeks tp klau anak 2 nd mgkin lbh awal rasa 😄

Baby dh gerak cuma kita belum rasa sbb baby masih kecik 😄