baby gerak

now 16 weeks kadang rasa macam kram belah kiri kat satu tempat kadang rasa kene cucuk dari dalam🤣 tu kira baby gerak ke? korang start rasa baby gerak berapa week

2 Balas

Sy pun 16minggu ada la kadang rase cramp kadang kiri kadang kanan tp masa tgh tido bgn bgn tu je la myb muscle bawah perut rahim tgh mengembang kot. Ada juga tgh makan rase sayu sayu pergerakan tp masih slow sgt rase tu.

Yaa saya pon samaa takut juga mula2 tanya kawan2 normal sebab perut nak membesar