siapa kat sini due awal bln8

korang dah standby barang baby ke? sy hampir 50% barang baby dh beli. barang utk saya macam kain batik,set pantang semua tuuu blm beli lagi.yg dah ada pengalaman korang standby barang utk diri korang bila dh berapa bln pregnant? sy first mom tak tahu nk beli apa dulu barang baby pon sy beli yg basic je dulu macam kereta sorong,car seat tak beli pon lagi tuu lmbt sikit pon ok kn.

23 Balas

saya due hujung bulan 8 barang baby Alhamdulillah serba sikit ade lah dh beli barang untuk pantang je takde beli lagi huhu, semoga urusan kita semua dipermudahkan amiin dn selamt berptang hehehe