Barang baby♥️

Hi moms.Nak tau ibu2 beli barang baby start berapa bulan ye ?Lepastu beli barang basic baby yg macam mana dulu ?Sorry sy belum ada pengalaman beli brg baby.Sy kalau boleh nk beli sikit2 dulu smpai lengkap jd nk tau la apa patut beli dulu.Thank you in advance.

3 Balas

Start second tri, sy beli item yg pricey dlu. Brg yg besar, mcm crib, carseat. 6m fokus brg mommy. 7m brg bby. Baju pun 7pasang je. By 8m make sure beg hosp dh setel.

org tua saya pesan elok beli masa 32w hingga 37w sbb tak elok beli awal ii katanyaa saya punya tgan dgan mata ni dh geram dh tngok barang ii baby hm ii

Boleh search dlm ni. Ramai yg dah share 😊

1y ago

Owh ingatkan ada yg sudi share lagi..