bajet utk barang baby

korang bajet utk barang baby habis berapa? sy dpt berlanja barang baby rm1k je bln dpn. kalau tk cukup maybe sikit ii kot sy beli. due awal bln8 tak tahu lh sempat ke tak nk beli keperluan baby and berpantang

11 Balas

saya pun due bulan8 tapi belum mula beli ahah planning bulan depan atau depan baru beli.. tapi dah servey la kat kedai2 mana murah tapi berkualiti.. ada juga saya beli barang online.. kira online bulan depan start beli lepas tu depan lagi walk in kat kedai.. tu beli baju baby.. sebab saya pun first born tak tau betul pasal baju baby risau salah beli kalau baju jadi walk in la kat kedai