Barang keperluan baby

Nak tanya .. berapa week sesuai utk beli barang baby ye .. maaf sy tak ada pengalaman

1 Balas

Bila dah 5 bulan pregnant, dah boleh start beli sikit2. Plan dulu keperluan penting nak beli. Kalau beli lambat maybe around ibu 8 to 9 months pregnant, dah x larat sgt nak keluar jln membeli-belah. Dulu I masa pregnant, I start beli masa 8 to 9 bulan pregnant, so mmg penat sgt and x larat, jln 1 2 jam dah penat. So better start beli awal😊