fm or bf

Hi korang , alhamdulillah baby mummy dah 10hari hari nie .. Mummy de satu problem which is each time mummy bf baby macam ta puas , until mummy terpakse campur dgn fm pg td .. Mummy rase cam down giler sbb ta mampu na fully bf , lgpun nipples crack mmg sgt teruk , dah google cara lekapan mulut bayi but still baby bukak mulut kecik jer .. Sedih lha klu bg fm sb baby kecik sgt lg .....

12 Balas

Mummy minum sup banyak2, tuam breast dgn tuala suam + urut spya bole less pain. Don’t stress too much coz it will effect.

5y ago

Stress mmg stress sis ....