fm or bf

Hi korang , alhamdulillah baby mummy dah 10hari hari nie .. Mummy de satu problem which is each time mummy bf baby macam ta puas , until mummy terpakse campur dgn fm pg td .. Mummy rase cam down giler sbb ta mampu na fully bf , lgpun nipples crack mmg sgt teruk , dah google cara lekapan mulut bayi but still baby bukak mulut kecik jer .. Sedih lha klu bg fm sb baby kecik sgt lg .....

12 Balas

try pump ikut jadual yang betul dan.kerapkan susu baby

Cuba pump dulu & alihkan ke botol lain, jangan campur pls

5y ago

Hari kedua baby lahir dah campur sis sbb baby kena masuk wad kuning , skrg da keluar and mood mummy pun mcm serabut sbb nipples skit sgt , jadi bile pump ade jugak bagi but at the same time bg fm jugak .. Sedih ..