Tulang Punggung

Korang ada x rasa sakit dekat hujung tulang punggung tu. Saya rasa sakit betul sejak masuk 19-20weeks. ? Kenapa mcm tu

18 Balas

Ya btol.. sy pon alami cmtu. Bdn kita bru nk rasa ada baby kan..sdkit kremm pon ada. Lps ni , bdn akan jdi trrbiasa dan plhan2 ilang skit tu. Mula rsa aktif jntjng n baby gerak

Saya terasa sakit bahagian tulang punggung masa 17w.. Kadang tuu tiba2 dia serang dah mcm kena renjatan rasanya.. 😂😂

Sama laa. Lg2 keje opis,duduk je. Xleh dduk tmpt2 keras,kne lapik bantal.. klu tak konfem skit punggung 😅

Samala.. Masok 20w..kdang pelik sbb rasa cm punggung tebal dah... Tp sakit jgk.. 😂😂😂😂😂😂

Same lah sis,sy sekarag dh 25 weeks kadag2 rase mcm tulang pinggul beralih sengal2 gitu..

Sma sy pun rsa sejak 10week.. Lgi2 bila dah duduk..nak bngun tuh.. Fuh dy punya saakittt

Samaa 😭😭 18 weeks,, sakit gilaa.. masa anak first xde rasa cmnii😢🥺

Sy pun. Setiap hari. Mmg perit rasenya. Sy pun dh masuk 20w 4d ni. Hehehe.

saya dri start preg sampai skng sakit , skng dah 27 weeks dah

Same la... Kdg tbe xboleh berjlan... Kne amik mse bru boleh jlj blik

4y ago

Aduhai. Siannye