Sakit hujung tulang punggung

Saya baru masuk 9w, sekarang tengah sakit dan pedih dihujung tulang punggung. Ada yang rasa macam ni tak? Macam mana ya nak kurangkan? Saya minum susu dah :( #1stimemom #pregnancy

2 Balas

same as me until now lps branak pn still skit n susah nk duduk without bnatal or kusyen..nk kne g urut aritu mse pntang xleyh urot lg sbb jahitan stil sakit..dh hbs pantang pkp lak..smpai skrg x dpt urot..bby pn dh nk msuk 5 bln..

slh 1 sebab . mungkin awk mngalami sembelit teruk . aritu jd gini gak .8w masa tu . lepas dpt keluarkn semua, terus ok.