Sakit tulang punggung

Kenapa tulang punggung kiri sakit

3 Balas

sya belah kanan... dia cm cramp2 je kalau ddk n berdri lama2.... tak thu sebb ape.. in shaa aallah tak ada ape2 ni... selagi still takdr bleeding.. rehat bnyak2

2y ago

dan buat senaman Alhamdulillah dhok bayi nkmmbesar jadi tulang kita smkinlonggar

sama saya pun tengah sakit sekarang belah kiri . Nak berjalan tu azab sangat . Nak urut tak berapa berani pulak . Sapu minyak angin jee

sama. sy pn sakit tulang punggang kiri. sakit sgt nyut2 mlm xleh tido. kena urut bru lega. maybe sbb perubahan hormon.