cepat nangis

Korang ada x mcm sy. Sy tak pregnant. Da ada bby sorg. Tp sy cpt terasa n sensetif. Mesti rasa nak nangis je.. Kadang sy akan menangis terus..

1 Balas

baby da berapa bulan? maybe ada postpartum depression. jgn pandang remeh, orang malaysia mmg tak ambil peduli kesihatan mental. kalau still pergi kk bole mintak surat referral g hospital besar. tapi sekarang tgah covid tak sure diorg buat tak. yg penting pastikan ada org teman, jangan sorang2 dengan baby je ye. saya doakan mummy cepat sihat.

4y ago

InshaAllah sis.. Terima kasih ye 🤗